BOT MEUBELEN WORMERVEER

Ontdek jouw woonstijl.

Welkom bij de collectie van Bot Meubelen. We hebben de meubels en accessoires met veel passie en liefde gekozen. Samen met Feelings wonen hebben we de producten uit diverse delen van de wereld uitgezocht. Wij werken nou samen met productie partners, zo weten wij zeker dat de artikelen duurzaam geproduceerd worden.

Graag willen we je op twee ontwikkelingen wijzen. Ten eerste is de internationale vraag naar meubels sterk toegenomen. Hierdoor kunnen de levertijden langer zijn dan normaal.
Ten tweede kunnen de actuele prijzen afwijken van de prijzen in de brocure. Door een grote vraag naar grondstoffen, aanzienlijke logistieke prijsstijgingen en de aanhoudende onzekerheid in de wereld kunnen we genoodzaakt zijn om de prijzen aan te passen. Je kunt aan de prijzen in onze halfjaarlijkse brochure uitgave geen rechten ontlenen. Op www.bot-wormerveer.nl vind je de actuele prijzen.

Uiteraard doen we er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk en de prijzen in onze brochure aan te houden.

Bij Bot Meubelen voelt u zich echt thuis

Bot Meubelen heeft dit voorjaar aangepakt om de totale winkel te herinrichten. de gehele showroom is gestript, een nieuwe vloer, nieuwe wanden, meer ruimte, andere looprichting. kortom totaal veranderd.
Een uitgebreide collectie eigentijdse zitmeubelen, verlichting en actuele woonaccessoires voor u bij elkaar gezocht. Zodat u zelf met uw woonstijl en smaak naar hartenlust kunt variëren en combineren. Onze inkopers reizen de hele wereld over om de juiste meubelen en woonaccessoires bij elkaar te brengen in onze showroom in Wormerveer. Hiervoor volgen onze trendwatchers en stylisten de woon- en lifestyle trends op de voet. Bij ons heeft u daardoor altijd keuze uit de laatste trendy kleuren, stoffen en woonstijlen. Bij de tijd dus en tegelijkertijd ook tijdloos. Bovendien zoals u van ons mag verwachten uiterst betaalbaar. Kom naar onze winkel bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer en laat u verrassen!

Laat u inspireren door Feelings

Door Corona hebben we de afgelopen tijd veel thuis gezeten. Dat heeft extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk warm, gezellig en sfeervol interieur is.

Bekijk ons Instagram account voor meer inspirerende woonideeën !

Shoppingcenter NOORDERVELD te Wormerveer.
Gemakkelijk bereikbaar en volop parkeer mogelijkheden voor de deur.

Wij nodigen u uit om in onze showroom te komen woon winkelen.

Jan en Trudy Bot
Peter Bot
Sascha Bot
Diny Jansen
Suzanne Koopman
Melissa van Berkel
Bob Daemen
Raymon Essing
Sylvia Hendriks