BOT Wormerveer

HOME IS NOT A PLACE… IT’S A FEELING… 10 JAAR BOT MEUBELEN WORMERVEER

Eigentijds of modern, onze collectie heeft het allemaal. In onze showroom kunt U alle nieuwe meubeltrends en woonstijlen terugvinden.
De vele woonaccessoires en verlichting geven een bijzonder huiselijke sfeer in onze winkel en uw interieur. De familie Bot en medewerkers adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Eigentijdse zit- en woonmeubelen zijn voor u bij elkaar gezocht. U kunt naar hartelust uw woonstijl combineren en variëren.

In Wormerveer bij BOT MEUBELEN heeft u keuze uit de laatste nieuwe kleuren, stoffen en woonstijlen. Bij de tijd en tevens tijdloos. En dat tegen zeer betaalbare prijzen.

Bij Bot Meubelen voelt u zich echt thuis

Bot Meubelen heeft een uitgebreide collectie eigentijdse zitmeubelen, verlichting en actuele woonaccessoires voor u bij elkaar gezocht. Zodat u zelf met uw woonstijl en smaak naar hartenlust kunt variëren en combineren. Onze inkopers reizen de hele wereld over om de juiste meubelen en woonaccessoires bij elkaar te brengen in onze showroom in Wormerveer. Hiervoor volgen onze trendwatchers en stylisten de woon- en lifestyle trends op de voet. Bij ons heeft u daardoor altijd keuze uit de laatste trendy kleuren, stoffen en woonstijlen. Bij de tijd dus en tegelijkertijd ook tijdloos. Bovendien zoals u van ons mag verwachten uiterst betaalbaar. Kom naar onze winkel bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer en laat u verrassen!

Laat u inspireren door Feelings

Feelings is een meubelcollectie met betaalbare meubelen en inspirerende woonideeën. Bot Meubelen Wormerveer biedt een uitgebreide collectie woonkamer- en eetkamermeubelen van bekende houtsoorten. Onder het sterke eigen merk biedt Bot Meubelen een ruime collectie kasten en zitgroepen met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Kernwoorden zijn deskundigheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke adviezen. Hiermee onderscheidt deze winkel zich in de markt.

Bekijk ons Instagram account voor meer inspirerende woonideeën !

Shoppingcenter NOORDERVELD te Wormerveer.
Gemakkelijk bereikbaar en volop parkeer mogelijkheden voor de deur.

Wij nodigen u uit om in onze showroom te komen woonwinkelen.

Jan en Trudy Bot
Peter Bot
Sascha Bot
Diny Jansen
Suzanne Koopman
Dsjyrina Donker