BOT MEUBELEN WORMERVEER

Ontdek jouw woonstijl.

Welkom bij de website van Bot Meubelen en Feelings Wonen. We hebben de meubels en accessoires met veel passie en liefde gekozen. Samen met Feelings wonen hebben we de producten uit diverse delen van de wereld uitgezocht. Wij werken nauw samen met productiepartners, zo weten wij zeker dat de artikelen duurzaam geproduceerd worden.

Graag willen we je uitnodigen in onze compleet vernieuwde winkel. We hebben het voorjaar 2022 de gehele ruimte gestript en het magazijn erbij getrokken. Het is groter en een betere routing. Overzichtelijk en aantrekkelijk vormgegeven.

Bij vernieuwde Bot Meubelen voelt u zich echt thuis

Bot Meubelen heeft dit voorjaar aangepakt om de totale winkel te herinrichten. de gehele showroom is gestript, een nieuwe vloer, nieuwe wanden, meer ruimte, andere looprichting. kortom totaal veranderd.
Een uitgebreide collectie eigentijdse zitmeubelen, verlichting en actuele woonaccessoires voor u bij elkaar gezocht. Zodat u zelf met uw woonstijl en smaak naar hartenlust kunt variëren en combineren. Onze inkopers reizen de hele wereld over om de juiste meubelen en woonaccessoires bij elkaar te brengen in onze showroom in Wormerveer. Hiervoor volgen onze trendwatchers en stylisten de woon- en lifestyle trends op de voet. Bij ons heeft u daardoor altijd keuze uit de laatste trendy kleuren, stoffen en woonstijlen. Bij de tijd dus en tegelijkertijd ook tijdloos. Bovendien zoals u van ons mag verwachten uiterst betaalbaar. Kom naar onze winkel bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer en laat u verrassen!

Laat u inspireren door Feelings Wonen

Kies jouw stijl;

Industrial Elegance staat voor stoere materialen met een elegante touch.
Modern Mix is herkenbaar aan de lichte natuurlijke tinten, ronde vormen en rustige uitstraling.
Retro Chic laat oude tijden herleven met zijn kleurrijke, warme en rijke uitstraling.
Urban Loft tenslotte geeft je een vlot, stedelijk en groots gevoel.

Natuurlijk kun je de vier stijlen ook met elkaar mixen. Zo creëer je je eigen stijl

Bekijk ons Instagram account voor meer inspirerende woonideeën !

Shoppingcenter NOORDERVELD te Wormerveer.
Gemakkelijk bereikbaar en volop parkeer mogelijkheden voor de deur.

Wij nodigen u uit om in onze showroom te komen woon winkelen.

WIJ HELPEN U GRAAG:

Jan en Trudy Bot
Peter Bot
Sascha Bot
Diny Jansen
Suzanne Koopman
Melissa van Berkel
Bob Daemen
Raymon Essing